A blog dedicated to helping you save money and get free stuff.

Personalie

Monday, November 5, 2012

31 Days to be Thankful Day 5**THIS ONE IS SPECIAL

SO I AM CHALLENGING MYSELF AND EVERYONE ELSE TO 31 DAYS TO BE THANKFUL! IT IS EASY!  EVERYDAY YOU LIST ONE THING THAT YOU ARE THANKFUL FOR! I KNOW WE SHOULD DO THIS EVERYDAY BUT NOVEMBER IS ALWAYS A MONTH OUR THANKS COME INTO PLAY!

DAY 5  TODAY I AM THANKFUL FOR MY FATHER . HE IS THE BEST FATHER AND GRANDPA ANYONE CAN ASK FOR. I WANT TO TELL HIM THANK YOU ALL OF THE TIME BUT I DON'T FEEL LIKE THANK YOU EXPRESSES REALLY JUST HOW THANKFUL THAT I AM. 

YESTERDAY HE SHOWED UP AT MY HOUSE WITH ALL OF THE INGREDIENTS TO MAKE CHILI. I HAVE BEEN STRUGGLING TO MAKE CHILI FOR A LONG TIME ( IM NOT AS DOMESTICATED AS I WOULD LIKE TO BE) ANYHOW, HE KNOWS I HAVE BEEN TRYING TO LEARN AND HE WENT OUT OF HIS WAY TO BRING ME EVERYTHING THAT I NEED.

EVERY NOW AND THEN I WILL OPEN MY FRONT DOOR. THERE WILL BE A HUGE PACK OF TOILET PAPER AND SOME STRAWBERRIES ( THIS CHANGES). I AM ALWAYS EXCITED OVER THESE THINGS. I LOVE THAT EVEN THOUGH I AM GROWN HE STILL TRIES TO TAKE CARE OF ME AND MY SISTER IN THESE LITTLE WAYS.

HE WILL PICK MY OLDEST UP FROM TIME TO TIME AT THE BUS STOP SO SHE DOESN'T HAVE TO WALK. WHEN HE DOES THIS HE WILL ALSO BRING HER HER FAVORITE MILKSHAKE!
HE GIVE MY YOUNGEST DAUGHTER PICKLES EVERY BIRTHDAY! PICKLES ARE HER FAVORITE
AND FOR MY SON HE HAS A SECRET COLLECTION OF COLLECTOR HOT WHEELS HE IS SAVING!

IT'S THE LITTLE THINGS THAT ARE SO HUGE~

THERE IS ALWAYS SOME SWEET THING.
 DAD IF YOU READ THIS.. I LOVE YA!


TO EVERYONE ELSE I HOPE YOUR DAD IS STILL AROUND TO GIVE A GREAT BIG HUG TO!

6 comments:

  1. This is so super sweet! He sounds like an awesome dad and definitely one to be thankful for!

    ReplyDelete
  2. That is so sweet.. My dad passed away 8 years ago, and I wish he was still here with us. He was the best dad and grandpa around... My dad was like yours, bringing stuff.. food ect.. just dropping by taking care of his kids even though we were grown with our own children.. and He did so much for my children.. Boy do I miss my daddy. I am Thankful that I did have him for as long as I did...

    ReplyDelete
  3. very inspirational! I'm wanting to do this too. I can count a lot to be thankful for!

    ReplyDelete
  4. Yesterday I wrote about my Daddy too! :) We are lucky to have great fathers!!!

    ReplyDelete
  5. That's awesome to have such a caring father! Beautiful post!

    ReplyDelete
  6. This is a great post. I love my daddy too. I always told my mom if they were to seperate I would go with him. LOL. I am the daddy's girl.

    ReplyDelete

Thanks for Visiting Just A Deal Jess!