A blog dedicated to helping you save money and get free stuff.

Personalie

Saturday, January 19, 2013

30THINGS POST 6 MOST EMBARRASING

Kelly at A Mother’s Design shared 30 things my kids should know about me (from Baby Making Machine’s blog – love her she has some great ideas and crafts).Here is the list...Jump In on the LINK to Share. I personally at Just A Deal Jess plan to highlight and update as I go. I may go out of order but I am really excited to be participating in this!!!

This has been a Fantastic learning expericence about myself. I highly reccommend trying it yourself. You can view the whole list by Clicking HERE!!

View yesterdays by clicking HERE

Post 6
 MOST EMBARRASSING MOMENT ( I SKIPPED AROUND A LITTLE, THIS IS #10 ON THE LIST)

FUNNY. THIS LIST COULD BE SHORT OR LONG. 
THERE ARE 2 EMBARRASSING MOMENTS THAT STICK WAY OUT IN MY BRAIN THAT I THINK ABOUT HERE AND THERE. THEY ARE SILLY BUT THEY WERE HUMILIATING. ESPECIALLY AT THE TIME!

THE FIRST ONE I WAS IN THE 5TH GRADE. SINCE JESSICA WAS SUCH A POPULAR NAME, I HAD 5 JESSICA'S IN MY CLASS.  ONE MORNING, WHILE GETTING DRESSED IN THE DARK, I WORE 2 DIFFERENT SHOES TO SCHOOL! THE SHOES WERE SIMILAR. THEY WERE THE PLAIN  KEDS STYLE.  THEY CAME IN DIFFERENT COLORS. SO THEY WERE PLAIN WHITE, OR PLAIN RED ETC. WELL ON THIS PARTICULAR MORNING I WORE A WHITE ONE AND A GRAY ONE WITH TIC TAC TOE SYMBOLS. I CALLED MY MOM AND SHE DUTIFULLY BROUGHT THE RIGHT SHOE UP TO ME ( I DON'T KNOW HOW SHE MADE A DECISION ON WHICH ONE TO BRING!)  THE SCHOOLS SECRETARY COMES INTO MY CLASSROOM AND YELLS OUT WHILE LAUGHING
"ONE OF YOUR JESSICA'S HAS ON 2 DIFFERENT SHOES. HERE IS HER OTHER ONE!"
SO OF COURSE I HAD TO GET UP IN FRONT OF THE WHOLE CLASS AND SHOW MY SILLY MISTAKE. AND OF COURSE I WAS THE JOKE FOR AWHILE. LIKE I SAID SILLY BUT ONE OF THOSE THINGS THAT HAS STUCK WITH ME!

THE 2ND EMBARRASSING MOMENT COMES WHEN I WAS JUST A YOUNG ADULT. 19 IN FACT!  THERE WAS A LEATHER COAT THAT I REALLY REALLY REALLY WANTED! SO I SAVED. I SAVED ALL OF MY CHANGE. I SAVED FOR A WHILE AND AT THE END OF THE DAY I HAD $119.00 IN CHANGE! (JUST ENOUGH!!)
SO I DECIDED I WOULD TAKE IT TO KROGER AND CASH IT IN AT THE COINSTAR!
I WALKED IN WITH A PLASTIC JAR OF CHANGE AND A 1 YEAR OLD ON MY HIP. (MISTAKE).
WHILE TRYING TO PUT MY KID IN THE CART I DROPPED THE PLASTIC JAR OF CHANGE.
IT WAS SO LOUD. IT WENT EVERYWHERE. YOU COULD SEE CHANGE JUST ROLLING, ROLLING AND ROLLING. THE SOUND. IT WAS SO SUPER LOUD THAT EVERYONE STOPPED IMMEDIATELY TO LOOK AND SEE WHAT HAD HAPPENED. I IMMEDIATELY WAS SWEATING AND HOT AND I HAD TO BE BEET RED. A KRGOER EMPLOYEE CAME OVER WITH A BROOM AND DUSTPAN TO HELP SWEEP UP MY $119 DOLLARS IN COINS. WE RECOVERED MOST OF IT.
NEEDLESS TO SAY I NOW ROLL MY COINS ( WHICH SAVES MONEY ANYWAY, MISTAKE 2)

SO THERE YOU HAVE IT...2 OF MY MOST EMBARRASSING MOMENTS

IT COULD BE WORSE! FOR SURE!!

TRY THIS LIST FOLKS. 

5 comments:

  1. That is so cute about the shoes! I'm sure it was mortifying at the time, but 5 Jessica's~! lol

    ReplyDelete
  2. How cute! I love reading these kinds of things, it makes me realize that we all do things that seem embarrassing to us, but others just don't see it that way!

    ReplyDelete
  3. Haaahaa, that's seriously cute. It's so funny the things we remember as a kid and it's always a story like this.

    ReplyDelete
  4. Love this post. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  5. Oh my gosh I can just picture the change episode. Loved reading this thanks for sharing.

    ReplyDelete

Thanks for Visiting Just A Deal Jess!